Societat 24/12/2019

Emilia Clarke ja no es farà més fotos amb els seus fans

A l'actriu de 'Joc de trons' li van demanar una selfie mentre patia un atac d'ansietat

Ara
1 min
Emilia Clarke ('Joc de trons') confessa que va patir dos aneurismes

BarcelonaJa no hi haurà més selfies amb la Khaleesi. En una recent entrevista al podcast Table manners, amb la cantant britànica Jessie Ware, l'actriu Emilia Clarke ha explicat que ha decidit no fer-se més fotos amb els seus seguidors després que un d'ells se li acostés quan estava patint un atac d'ansietat en un aeroport.

"Estava caminant per l'aeroport quan, de sobte, em vaig començar a trobar malament. Estava tenint un atac d'ansietat per culpa d'un esgotament general", ha explicat la protagonista de Joc de trons. "Estava sola, parlant per telèfon amb la meva mare, i li vaig dir plorant: «No puc respirar, no em trobo bé». En aquell moment estava plorant i un noi se'm va acostar i em va preguntar si podíem fer-nos una selfie. Jo no parava de dir-li que ho sentia, però que no podia respirar", ha recordat Clarke.

Després d'aquest incident, Clarke va decidir que no es faria més fotos amb seguidors i que buscaria altres maneres d'interaccionar amb ells que siguin menys invasives, com firmar autògrafs. "Quan algú em demana una foto vull proporcionar-li el que busca. He estat intentant trobar la manera de fer-ho sense sentir que la meva ànima està completament buida", explica. Firmant autògrafs Clarke considera que estableix una relació "més pròxima" i que té l'oportunitat "de mantenir una breu conversa, cosa que resulta més satisfactòria que una simple foto".

stats