Societat 24/11/2023

L'edil d'Urbanisme insisteix a l'Autoritat Portuària que cal un pàrquing al passeig Marítim de Palma

En una reunió entre Cort i l'APB també s'ha anunciat que es reubicaran 40 contenidors soterrats a nous espais consensuats pels veïns, comerciants i hotelers de la zona

ARA Balears
1 min
Arranquen les obres al Passeig Marítim de Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma ha insistit aquest divendres a l'Autoritat Portuària de Balears (APB) sobre la necessitat de construir un pàrquing subterrani al passeig Marítim. En aquest sentit, el tinent de batle d'Urbanisme i Habitatge, Óscar Fidalgo, ha remarcat que cal cercar espais per incorporar noves places d'aparcament davant l'actual escassetat, reiterant que la possibilitat de construir un pàrquing "suposa una addició al projecte, com també ho puguin ser aprofitar espais exteriors per a noves places".

Aquesta proposta s'ha fet en el marc de la reunió que han mantingut les dues institucions, en què també s'ha arribat a un acord de col·laboració que permetrà reubicar les sis bateries de contenidors soterrats, al voltant d'unes 40 unitats, que es troben a la zona. Així, Fidalgo ha avançat que es reubicaran tant a la part de terra com a la que dona a la mar, uns espais "que han estat consensuats pels veïns, comerciants i hotelers de la zona".

En aquesta línia, el tinent d'Urbanisme ha destacat aquest projecte "no generarà retards en els terminis previstos de finalització de les obres", sinó que, "al contrari, és molt probable que s'agilitzin i les obres acabin a finals del 2024". Per la seva banda, el president de l'APB, Javier Sanz, ha expressat satisfacció davant la col·laboració que manté la institució amb el Consistori.

ARA Balears
stats