Societat 23/01/2019

Les obres del nou edifici d'Educació Infantil de Mancor de la Vall s'iniciaran abans d'acabar el 2019

Tindran una durada de 10 o 11 mesos i un cost aproximat d'1,5 milions d'euros

Ara Balears
1 min
Imatge del CEIP Montaura de Mancor de la Vall

PalmaEs preveu que el nou edifici que acollirà l'etapa d'Educació Infantil del CEIP Montaura de Mancor comenci a construir-se abans de final d'enguany. D'aquesta manera, el mes de març es presentarà l'avantprojecte, entre els mesos de maig i agost es desenvoluparan els projectes base i executiu, al novembre es licitaran les obres i al desembre està previst que es comencin les tasques de construcció, que tindran una durada de 10 o 11 mesos i un cost aproximat d'1,5 milions d'euros.

Així ho va comunicar aquest dimarts el director de Planificació i Centres, Antoni Morante, als representants de l'Ajuntament de Mancor encapçalats pel batle, Guillem Villalonga, i els regidors Joana Maria Alba i Miquel Gallardo.

A la trobada es varen explicar les característiques que tindrà el nou edifici escolar de Mancor. A la construcció, de 622 metres quadrats, s'hi ubicarà l'etapa d'Educació Infantil, que disposarà de tres aules, una zona de psicomotricitat, un menjador que oferirà servei a tots els alumnes, una cuina, una aula polivalent, banys, una sala de mestres i una porxada.

En paral·lel a tota aquesta tramitació, l'Ajuntament farà les expropiacions necessàries per poder construir el vial per donar accés al nou recinte escolar, així com la construcció d'aquest, que permetrà millorar la circulació al carrer de Pedregaret.

stats