Societat 30/10/2020

La nova edició de TaPalma 2020 comptarà amb la participació de més de 20 restaurants

Faran un concurs de tapes i còctels el 23 de novembre al Palau de Congressos

Ara Balears
1 min
La nova edició es durà a terme a finals de novembre.

PalmaLa nova edició de TaPalma 2020, que reunirà els millors cuiners i bàrmans de l'illa, consistirà en un concurs de tapes i còctels que es durà a terme el 23 de novembre al Palau de Congressos. A més, es durà a terme una ruta per diferents parts de la ciutat del 25 al 29 de novembre, segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat.

El batle, José Hila, i Juan Carlos Díaz Lorenzo, en representació de Naviera Armas Trasmediterránea, han presidit l'acte, al qual s'han sumat el conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra; el director general d'AgenciaCom (agència organitzadora de TaPalma 2020), Antoni Martorell, i el president de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, entre altres patrocinadors i col·laboradors.

Aquesta nova edició, en la qual participen més de 20 restaurants, tenen com a principal objectiu ajudar a desestacionalitzar i dinamitzar el sector de la restauració. "Treballam per ajudar un sector que ho està passant realment malament i si les coses es fan bé, TaPalma es pot fer perfectament", ha assegurat Martorell.

stats