Societat 28/03/2023

Una dona acusa el seu amant de violar-la durant un joc sexual: "No era el que havíem pactat"

L'Audiència de Palma ha acollit aquest dimarts el judici pels fets, en què l'home ha defensat que mantenien relacions sadomasoquistes i que ella "es va deixar endur fins al final"

ARA Balears
3 min
Audiència de Palma

PalmaL'Audiència de Palma ha acollit aquest dimarts el judici en què una dona acusa un antic amant d'haver-la violat durant un joc sexual, el qual està acusat d'un delicte d'agressió sexual. La Fiscalia demana una condemna d'11 anys de presó per uns fets que van ocórrer el juny del 2014.

Segons ha informat Europa Press, ni el processat ni la víctima discuteixen que s'haguessin citat per mantenir relacions sexuals i que hi va haver penetració anal, però sí que difereixen quant al consentiment. L'home, que resideix a Portugal, assegura que ambdós havien mantingut relacions de tipus sadomasoquista.

En canvi, la dona considera que eren relacions "convencionals", tot i que a ella li agradava "la immobilització" i només a ell "el dolor". "De vegades suportava un poc de dolor per complaure'l a ell", ha explicat. La denunciant ha afirmat que el dia dels fets havia acordat una sèrie de "condicions", com ara que no hi hauria penetració anal, i que ell les va acceptar.

No obstant això, quan ella ja estava fermada "de braços i cames", ell va aprofitar per penetrar-la analment en contra de la seva voluntat. "Li vaig dir que no continuàs, que això no era el que havíem pactat. Li va canviar la cara i jo vaig començar a tenir por. Per dissuadir-lo, li vaig dir que ho provaríem un altre dia, i vaig començar a plorar, però ell no va aturar, sinó que va continuar", ha contat entre plors la dona.

Segons la denunciant, ell la va immobilitzar, i es col·locà damunt d'ella. "Em va dir: 'M'has tallat el rotllo'; jo vaig començar a cridar, i ell em va tapar la boca i el nas. No podia respirar, creia que em moria, i vaig començar a pensar en la meva filla", ha continuat. La dona ha indicat que l'home li va fer "molt de mal" –va patir lesions a la zona anal– i que "va ser molt humiliant".

"Tots els homes que coneix ho han fet"

La dona ha continuat assenyalant que, després, ella li va retreure el que havia ocorregut i que ell, tot i que inicialment es va disculpar, més tard rebutjava que fos una violació. "Em va dir que ficar la polla pel cul no és violar. Que en el seu país no ocorre perquè a Espanya som molt exagerats amb aquestes coses. Que tots els homes que ell coneix ho han fet. Que ho va fer perquè és un home i té sang", ha declarat. També li va dir que "hauria d'anar a bussejar amb ell perquè així aguantaria més la respiració".

Amb tot, la dona va tardar sis anys a denunciar els fets, i en aquest temps va continuar mantenint relacions amb ell i van anar a teràpia de parella. De fet, ella ha afirmat que va ser arran d'aquest episodi que van decidir fixar una paraula clau per expressar, dins del joc sexual, quan volien aturar realment. No obstant això, ell afirma que aquest codi ja estava establert el dia dels fets i que ella no el va utilitzar.

La dona ha justificat que no va denunciar-ho immediatament per la dependència emocional que tenia respecte de l'acusat, però també perquè tenia por que ell el perjudicàs difonent fotografies íntimes en actituds sexuals. La denunciant estava casada amb un altre home, tot i que ha defensat que el seu marit sabia que mantenia relacions amb l'acusat.

"Va perdre una jugueta sexual"

Un altre aspecte en què es contradiuen és com va acabar la relació. Ambdós diuen que van ser ells, respectivament, els qui van posar-hi fi, tot i que ella ha reconegut que definitivament va acabar quan ell "va marxar amb una altra persona". Ell, per la seva banda, sosté que la relació entre ambdós era molt "tòxica" i atribueix la denúncia al fet que la dona "va perdre una jugueta sexual que la satisfeia bastant" quan ell la va deixar.

L'acusat també s'ha defensat afirmant que ella volia "que l'estrangulàs" i altres pràctiques similars, tot i que ha mantingut que ell assumia en més ocasions el paper d'"esclau" en els jocs sexuals i que per això ha patit dolor "més que ella". A més, l'home ha mantingut que el dia dels fets la dona "podia escapar-se" perquè "no tenia res que l'impedís aixecar-se del llit", però que "es va deixar endur fins al final".

Al marge de la pena de presó, el fiscal demana una prohibició d'acostar-se a la perjudicada a menys de 500 metres durant 14 anys i la imposició de la mesura de llibertat vigilada per un temps de vuit anys. A més, sol·licita que indemnitzi la dona amb 30.000 euros pels danys morals patits.

stats