Succés
Societat 04/12/2023

Una dona de 20 anys apunyala quatre vegades un home en una discoteca de Palma

La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari i ja ha rebut l'alta mèdica

ARA Balears
1 min
La discoteca desallotjada per la policia.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 32 anys i un dona de 20 acusats d'un delicte de temptativa d'homicidi després d'una brega en una discoteca de la Platja de Palma, on l'home acusat es va barallar amb un altre i la dona va apunyalar-lo dues vegades a l'abdomen i dues a l'esquena amb una navalla. Els fets varen tenir lloc al voltant de les 4 h de la matinada.

Segons ha informat el cos policial, la discussió entre els detinguts i la víctima va començar dins el local i van sortir fora, on es va iniciar la brega. Aleshores, la dona va treure una navalla de la seva bossa i va apunyalar diverses vegades la víctima. Quan els porters de la discoteca van veure la baralla, van actuar per tal de posar-hi fi i la dona va aprofitar el moment de tensió per fugir. L'home detingut va ser reduït pels porters, que avisaren la Policia Nacional. En arribar, els agents varen procedir a la detenció de l'home. Pel que fa a la dona, va ser detinguda aquest diumenge al seu domicili. Els dos acusats, que ja comptaven amb antecedents policials, estan a l'espera de passar a disposició judicial.

La víctima, que va rebre quatre punyalades, tot i que cap va afectar cap òrgan vital, va ser traslladada a un centre hospitalari, on ja ha rebut l'alta mèdica.

stats