Societat 05/04/2022

Detingut per oferir doblers a canvi de sexe a un adolescent a l'estació Intermodal de Palma

L'home, de 68 anys, està acusat d'un delicte de corrupció de menors

ARA Balears
1 min
200415 - Estacio, Intermodal, Mascaretes, Transport , Tren, Metro - IV01 (7)

PalmaLa Policia Nacional va arrestar ahir dilluns un home de 68 anys d'origen alemany com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors. Els fets van ocórrer ahir cap a les 17.15 h als banys de l'estació Intermodal de Palma, quan l'home va oferir doblers un adolescent de 15 anys a canvi de mantenir-hi relacions sexuals.

L'individu va abordar el menor agafant-lo per l'espatlla "amb excessiva proximitat física", segons ha informat la Policia Nacional, i es va adreçar a ell en anglès. Li va demanar si volia jugar i si li agradava el sexe, i a continuació se n'allunyà.

Després d'això, es va tornar a acostar al jove i li oferí 30 o 40 euros, al mateix temps que li acariciava l'esquena. Aleshores, el menor va veure un vigilant de seguretat i el va informar del que estava passant. Davant això, l'home va partir del lloc dels fets, però el guàrdia el va aconseguir interceptar i va avisar la Policia Nacional.

Una patrulla es va desplaçar fins a l'estació i es va entrevistar amb el vigilant. Aquest li va comunicar que un menor li havia explicat que a la sortida dels lavabos l'havia abordat un home que li havia ofert doblers a canvi de sexe, fets que la mateixa víctima va confirmar. Amb tot, els agents varen detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors.

stats