Abandonament
Societat 02/09/2023

Detingut un home per deixar el fill de tres anys tancat dins el cotxe a Son Banya

El menor fou retornat a la mare

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va detenir dijous un home, de 39 anys, per haver deixar tancat dins el cotxe el seu fill de tres anys a l'entrada de Son Banya. Segons han informat fonts policials, els fets varen ocórrer dijous devers les 16.30 hores, quan una patrulla de Seguretat Ciutadana trobà un cotxe estacionat al camí de les Bateries, a l'entrada del poblat de Son Banya, amb una finestreta una mica oberta i un nin de tres anys tot sol a l'interior.

L'infant estava molt nerviós i tot suat, ja que la temperatura del cotxe era alta. Encara que la temperatura del cotxe dels agents marcava 33 graus, la calor s'havia condensat dins el vehicle on era el nin, la qual cosa feia que dins fos diversos graus més elevada.

Els agents varen forçar la finestreta del cotxe per baixar-la i així poder treure el menor. Una vegada rescatat, aconseguiren localitzar-ne la mare, que no sabia res de la situació i la informaren que el nin era amb son pare, que suposadament se l'havia enduit a jugar a futbol.

Al cap de mitja hora d'haver rescatat el menor, aparegué el pare, que venia de dins el poblat i intentà endur-se el nin, fins que va ser detingut. El nin va ser duit a la mare en bon estat de salut i el pare quedà arrestat per un presumpte delicte d'abandonament i per atemptat a l'autoritat, ja que es va resistir als agents.

stats