Assetjament
Societat 12/08/2023

Detingut un home per amenaçar de mort i assetjar sexualment una dona a Palma

L'home ja tenia una condemna per assetjament a la mateixa persona anys enrere

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional van detenir dijous a Palma un home per suposadament amenaçar de mort i assetjar sexualment una dona, a qui anys enrere ja havia assetjat. El consideren presumpte autor d'un delicte d'assetjament, un de trencament de condemna i un altre d'amenaces.

Segons ha informat la Policia aquest dissabte en una nota de premsa, els fets van ocórrer a partir del mes de març, quan una dona va començar a rebre amenaces de mort i comentaris d'índole sexual d'una altra persona a través de xarxes socials. Pel que sembla, el presumpte autor l'amenaçava de mort i l'assetjava sexualment a través d'un perfil fals d'una xarxa social.

La dona, en tenir coneixement de tot el que li estava passant, ho va explicar a la Policia Nacional i manifestà que sospitava d'un home que el 2020 ja l'havia assetjada i que va ser detingut per fets similars. Precisament, pels fets manifestats per la dona, a l'home li constava una ordre d'allunyament de 300 metres de la víctima i la prohibició de posar-s'hi en contacte.

La situació li provocava un greu estat d'ansietat i de por. Després de les investigacions oportunes, es va poder esbrinar que, efectivament, el presumpte autor era la persona que l'any 2020 ja va ser detinguda per fets similars. Per tot això, dijous, una vegada localitzat l'home, se'n

va procedir a la detenció com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, assetjament i trencament de condemna.

stats