Societat 24/09/2020

Detingut a Ciutadella per agredir la seva parella, que s'havia refugiat a una habitació amb la seva filla de sis mesos

L'informe mèdic confirma que la dona va patir l'agressió masclista

Ivan Martin
1 min
La intervenció de la Policia Local va atendre la denuncia telefònica de la mateixa víctima.

CiutadellaLa Policia Local de Ciutadella ha detingut aquesta matinada un home de 39 anys que hauria agredit la seva parella, segons han confirmat aquest dijous fonts policials a l'ARA Balears. Els fets han succeït a les 03.16 h, quan diverses telefonades a la Policia, una de les quals de la mateixa víctima, alertaven de la situació violenta que s'estava produint al carrer de Sant Antoni Maria Claret. La dona ha comunicat a les forces de seguretat que es trobava tancada a una habitació de l'habitatge amb la seva filla de sis mesos en braços i que havia estat víctima d'un atac per part de la seva parella. En el relat inicial també ha advertit que l'agressor continuava a l'interior del domicili.

Diverses unitats de la Policia Local de Ciutadella s'han desplaçat immediatament al lloc dels fets i han pogut comprovar que la dona presentava indicis d'haver estat agredida. Així, efectius policials han reduït l'home i l'han detingut per un presumpte delicte de violència masclista. A continuació, han acompanyat la víctima i la seva filla de sis mesos al centre de salut del Canal Salat per rebre les pertinents atencions mèdiques i disposar de l'informe per interposar la denúncia. Els serveis sanitaris han confirmat que la mare havia patit una agressió, però la petita no.

El detingut ha passat a dependències de la Policia Nacional, que ha obert una investigació, amb l'objectiu d'aclarir si es tracta d'un cas aïllat o és habitual. També s'ha posat a disposició judicial per si calgués dictaminar mesures cautelars de protecció per a la víctima.

stats