Societat 27/02/2023

Detingut per agredir sexualment una dona semiinconscient per l'alcohol a Palma

La víctima només recorda que era al seu domicili, amb l'home damunt d'ella agredint-la sexualment, sense el seu consentiment

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest cap de setmana un home, de 37 anys i origen hondureny, per un delicte d'agressió sexual a una dona que va conèixer en un bar de copes de Palma. Segons ha informat el cos policial, moments abans dels fets la dona estava semiinconscient a causa de l'alcohol, i no recorda com van arribar a casa d'ella.

Els fets van començar al voltant de la una de la matinada de dissabte, quan la dona va anar amb les seves amigues a un bar de copes de l'extraradi de Palma, on va conèixer l'ara acusat. Aleshores, la dona i l'home es van apartar del grup per xerrar i prendre "diferents begudes alcohòliques", segons la Policia Nacional. Poc després, "la víctima va començar a perdre la percepció de l'entorn i situació" i, a continuació, "l'home la va acompanyar al seu domicili".

"La víctima no recorda res més, només que estava al seu domicili, amb l'home damunt agredint-la sexualment, sense el seu consentiment", detalla el cos policial en un comunicat. A les set del matí, la dona "es va inventar una excusa perquè el presumpte autor dels fets se n'anàs, i digué que havia de venir gent a cercar-la".

Quan l'acusat va partir de la casa, la víctima es va poder desplaçar a l'hospital de referència i va comunicar el que havia passat, de manera que els serveis mèdics van activar el protocol per a aquests casos i van avisar la Policia Nacional. Una vegada van tenir coneixement dels fets, i després de recollir informació, van localitzar el presumpte autor al seu domicili i el van detenir. Després de passar pel jutjat de guàrdia, el jutge va decretar presó provisional per a l'home.

stats