Tribunals
Societat 12/05/2023

Arresten tres persones a Palma que tenien una ordre de detenció internacional

Dos dels detinguts eren cercats per delictes relacionats amb el tràfic de drogues i l'altre, per un robatori

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma, en tres intervencions diferents, tres persones cercades per la justícia per delictes a Eslovàquia, el Perú i Suïssa. Segons ha informat el cos policial, a través d'un comunicat, els detinguts són dos homes de 32 i 44 anys i una dona de 50. Dos dels detinguts eren reclamats per la justícia per delictes relacionats amb el tràfic de drogues i l'altre, per un robatori.

El primer arrest es va dur a terme el 4 de maig quan la dona, que tenia una ordre de detenció internacional, va anar a l'Oficina d'Estrangeria a fer una gestió burocràtica i el funcionari que la va atendre va descobrir que la justícia la cercava i va avisar la Policia Nacional. El segon va ser l'endemà, el 5 de maig. En aquesta ocasió, foren agents de la Policia Local de Palma els qui l'identificaren i comprovaren que tenia una ordre de detenció internacional des del 2013.

El cas de la tercera detenció és completament diferent. En aquest cas, la localització i arrest de l'home va ser gràcies a una operació conjunta entre la Policia Nacional i les autoritats eslovaques. L'home va ser localitzat a la Platja de Palma i els agents del cos de policia el varen detenir. Posteriorment va passar a disposició judicial.

stats