Societat 06/02/2022

Detenen tres persones per un delicte de falsedat documental a Palma

La investigació es va iniciar arran d'una inspecció rutinària feta a un restaurant

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut tres persones, de 22, 30 i 42 anys, com a presumptes autors d'un delicte de falsedat documental. Segons ha informat Europa Press, la investigació es va iniciar arran d'una inspecció rutinària feta a un restaurant, en la qual es va identificar l'amo i dos treballadors.

En una primera valoració, i comparant les característiques fisonòmiques dels dos empleats amb les fotografies mostrades per aquests, tot apuntava que s'havien identificat amb la documentació d'altres persones. Per aquest motiu, se'n va procedir a la detenció per presumpta participació dels delictes de falsedat documental i per infracció a la Llei d'estrangeria.

Els agents també van arrestar l'amo de l'establiment. Segons apunta la Policia, l'amo va indicar als treballadors que davant una inspecció policial havien d'identificar-se amb la documentació d'altres persones amb característiques físiques similars i que es trobaven amb residència legal a Espanya. A causa d'aquests fets, l'empresari, a més d'enfrontar-se al procediment penal, es pot enfrontar a una multa de 10.000 euros per cada persona contractada de manera irregular.

stats