Societat 10/10/2021

Detenen el presumpte autor de l'incendi de la casa ocupada de Palma

Se l'acusa de fins a set delictes

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional amb el detingut

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 19 anys acusat de nombrosos robatoris i a qui acusen, també, de ser l'autor de l'incendi de l'edifici ocupat del carrer Manacor de Palma. Segons ha informat el cos policial, a través d'un comunicat, el jove ha comès fins a set delictes, entre els quals destaquen robatoris amb força i intimidació, i obstrucció a la justícia. Feia uns quants dies que era en el punt de mira dels agents després de nombroses denúncies que l'acusaven.

El cos policial ha aconseguit localitzar-lo i detenir-lo mentre l'acusat intentava robar en un habitatge de Palma. Aquesta és la desena vegada que l'home és detingut pels agents de la Policia Nacional, però les nou primeres eren, principalment, per furts sense violència.

El detingut ha passat aquest diumenge a disposició judicial, tot i que els agents encara mantenen oberta la investigació amb l'objectiu d'aclarir la seva participació en l'incendi de la casa ocupada de Palma. No descarten destapar nous delictes en els quals el detingut podria estar implicat.

stats