Successos
Societat 19/11/2022

Detenen a Palma un ciutadà alemany cercat al seu país per estafa, frau i falsificacions

L'home s'allotjava en un hotel de Ciutat

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un ciutadà alemany cercat al país germànic com a presumpte autor de delictes contra la confiança pública per estafa, frau i falsificacions. Segons ha informat Europa Press, l'home s'allotjava en un hotel de Ciutat.

Segons ha confirmat la Policia Nacional, els agents varen rebre aquest dimecres, 16 de novembre, una alerta que els avisava de la presència en un hotel de Palma d'un home sobre el qual constava una Ordre Europea de Detenció i Lliurament dictada per les autoritats alemanyes. Suposadament, el detingut va obtenir beneficis econòmics il·lícits per la quantitat d'1,5 milions d'euros en relació amb la pandèmia del covid.

Els policies es varen personar a l'hotel i es varen dirigir a l'habitació en la qual s'allotjava el fugitiu. Posteriorment, el varen detenir i el varen traslladar a dependències policials. El grup de Delinqüència Internacional de la Policia Nacional es va fer càrrec de l'assumpte i de la tramitació de l'Ordre Europea de Detenció i Lliurament. Es va decretar que ingressàs al centre penitenciari de Palma mentre espera l'extradició a Alemanya.

stats