Societat 20/04/2022

Detenen un jove per maltractar al seu padrí a Palma

La Policia va saber que el net havia actuat de manera violenta amb l'home altres vegades

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional de Palma va detenir ahir dimarts un jove de 26 anys per un delicte de maltractament cap al seu padrí, amb el qual conviu. Segons ha informat el cos policial, els fets van ocórrer devers les 14.30 h en un domicili proper a la plaça de toros de palma, quan el net va agafar l'home pel braç mentre aquest estenia roba a la terrassa. A continuació, el va arrossegar fins a l'exterior de la casa per fer-lo fora.

En presenciar els fets, la resta de la família va avisar la Policia. Una patrulla d'agents es va desplaçar fins allà i es va entrevistar amb el padrí, que els va explicar el que havia ocorregut als policies. En intentar entrar dins la casa, l'agressor els va llançar una cadira, pensant que era el padrí qui intentava entrar.

Però en veure que eren policies, el jove va canviar l'actitud. Els agents van saber que no era la primera vegada que això passava i que el net havia tornat cada vegada més agressiu. La intenció d'ell era que el padrí no convisqués amb ell i la seva família, fins a arribar al punt d'amenaçar el pare.

stats