Societat 11/06/2020

Detenen un jove de 16 anys per agredir la seva exparella, també menor d'edat

Els amics de la víctima van acudir a ajudar-la al domicili on estava retinguda

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional van arrestar el passat dijous 4 de juny un menor de 16 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar cap a la seva exparella, també menor d'edat. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, l'agressió va ocórrer cap a les 17 hores, quan el 091 va rebre una telefonada que alertava dels fets.

Els policies van arribar al domicili on van avisar que havien vist uns joves escalant per la façana, els quals van resultar ser amics de la víctima, que els havia avisat que la seva exparella no la deixava sortir de la casa. La jove els havia enviat també una foto d'una de les ferides que li havia causat el presumpte agressor.

A l'interior de l'edifici, els agents van trobar la víctima, molt nerviosa, al replà del segon pis. La menor va explicar que hi havia acudit per recollir les entrades d'un concert que feia un mes que reclamava a la seva exparella, però que en arribar van començar a discutir. El jove va acabar retenint-la dins de l'habitatge, on la va ferir a diverses parts del cos.

Segons el relat de l'al·lota, la seva exparella ja l'havia agredit anteriorment mentre encara mantenien una relació sentimental. Com a conseqüència, els policies van detenir el menor com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar.

stats