Societat 21/05/2021

Detenen un home a Maó per prostituir a diverses dones sense papers

Tenia penjats més de 200 anuncis a internet oferint els serveis de prostitució

Iván Martín
1 min
Imatge d'arxiu d'un desplegament de la Policia Nacional a Menorca.

MaóLa Policia Nacional ha detingut un home de 41 anys d'origen asiàtic a Maó acusat d'un presumpte delicte de prostitució i d'afavorir la immigració irregular.

La investigació es va iniciar arran de les denúncies veïnals d'una comunitat que davant el dens moviment de persones a un pis varen decidir posar la informació en coneixement de les autoritats. A l'interior del pis vivia l'home detingut i diverses dones, també d'origen asiàtic. Segons el relat veïnal, en reiterades ocasions s'havien produït incidents causats per la ingesta d'alcohol i de substàncies estupefaents.

A més de comprovar que l'home residia en el pis, la Policia Nacional també identificà més de 200 anuncis penjats a pàgines webs de contactes, en les quals s'oferien els serveis sexuals a Maó. Els clients contactaven directament amb el detingut a través del telèfon i rebien de manera immediata la confirmació de la cita, així com fotografies de les dones disponibles en aquell moment. El presumpte proxeneta acordava la duració i la quantitat econòmica per al servei sexual.

Alguna de les dones allotjades en el seu domicili es trobava en situació irregular, sense la documentació necessària per a residir legalment a l'estat espanyol, fet que aprofitava el detingut per a exercir un control total sobre elles, planificava i supervisava el seu dia a dia i generava una situació de total dependència envers el detingut.

stats