Agressió Sexual
Societat 18/07/2023

Detenen un home gran per agredir sexualment dues companyes en una residència de Palma

Una de les víctimes va avisar que un usuari havia entrat a la seva habitació sense el seu consentiment

ARA Balears
1 min
Agent de Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va detenir aquest dissabte passat un intern d'una residència de la tercera edat a Palma per agredir sexualment dues companyes que també convivien al recinte. Segons ha relatat la policia en un comunicat, els fets tingueren lloc al voltant de les 21 hores, quan una interna va avisar a recepció que un home havia entrat a la seva habitació sense el seu consentiment.

Una vegada dins l'habitació, l'agressor li aixecà el vestit i li va fer tocaments a la zona dels genitals. Quan va acabar d'agredir la dona, el detingut va fugir. Després d'escoltar el relat de la víctima, la infermera va avisar els serveis de seguretat i cercaren l'home pel centre. Finalment, va ser retingut per la seguretat de la residència i per un sanitari.

Prèviament, l'intern havia estat passejant pels passadissos de la residència en roba interior i exigint tabac a la gent que veia, per la qual cosa el personal del centre va avisar seguretat perquè l'instassin que anàs a la seva habitació. L'home hi va accedir, però vint minuts més tard va sortir i va cometre les agressions sexuals. Finalment, agents de la Policia Nacional el van detenir per un delicte d'agressió sexual.

stats