Societat 23/02/2022

Detenen un home i una dona per agredir una treballadora d'un PAC a Palma

Els acusats tenen 29 i 30 anys i són d'origen espanyol

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional van arrestar dijous passat un home i una dona –de 29 i 30 anys i origen espanyol– acusats de colpejar una treballadora d'un centre de salut a Palma. Els fets van ocórrer cap a les 14.30 h quan la dona, aparentment nerviosa, es va acostar a la professional de mala manera per queixar-se del temps d'espera i la va començar a criticar.

Aleshores, el moment que l'acompanyava es va acostar i va colpejar la treballadora al pit amb un calendari, i aquesta li va recriminar l'acció amb amenaces. A continuació, la dona va agafar la víctima pel braç, cosa que li provocà lesions.

Davant això, el vigilant i un altre treballador van auxiliar la treballadora, al mateix temps que avisaven la policia. Els dos presumptes agressors van aprofitar per fugir del centre de salut després de forcejar amb l'agent de seguretat. A la seva arribada, la patrulla policial va veure com la parella sortia i els van aturar per identificar-los i detenir-los per colpejar i amenaçar l'empleada del centre sanitari.

stats