Societat 27/10/2021

Detenen un home que va abusar sexualment d'una exalumna menor de 16 anys a Palma

També havia fet tocaments a una altra al·lota del mateix centre

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut tres homes, d'entre 19 i 23 anys de nacionalitats boliviana i colombiana, acusats de diversos delictes d'abús sexual a diverses víctimes menors de 16 anys. Un d'ells, concretament, va abusar d'una de les seves víctimes després de ser el seu professor, quan ja no treballava al centre, ubicat a Palma. A més, aquest mateix individu va fer tocaments a una alumna del centre, aquest mes d'abril, mentre encara hi feia feina.

En el cas de la víctima amb la qual va arribar a tenir relacions sexuals, la Policia Nacional informa que prèviament va parlar amb ella través de les xarxes socials i d'una aplicació de missatgeria instantània. Després, va quedar amb ella en diverses ocasions fins que en va abusar.

Però el professor es va trobar amb la menor en companyia d'alguns dels seus amics, mentre que ella també va acudir-hi amb amigues seves. Això va ocórrer en diverses ocasions i en llocs diferents. Finalment, tres abusadors –el professor i els seus amics– van tenir relacions sexuals amb tres menors de 16 anys.

stats