Societat 29/10/2020

Detenen un home a Ciutadella per saltar-se l'estat d'alarma i intentar agredir policies

Es trobava sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents

Ivan Martin
1 min
La Policia Local de Ciutadella s'ha vist obligada a actuar per evitar mals majors.

CiutadellaUn home de 46 anys de Ciutadella és oficialment el primer detingut per saltar-se l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol per reduir la incidència del covid-19 a la societat. La Policia Local ha anunciat aquest dijous que l'home, resident en el municipi, ha protagonitzat durant aquesta matinada un seguit d'incidents a la via pública a conseqüència dels efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

De fet, se l'acusa de destrossar mobiliari urbà i enfrontar-se amb agressivitat als agents policials. Els fets han tingut lloc al carrer d'Orient, quan l'home ha començat a bolcar els contenidors de residus amb la intenció d'impedir el pas dels vehicles. Diferents veïns de la zona han alertat les autoritats, que han arribat al lloc per demanar-li la documentació i denunciar-lo per incomplir la limitació de la llibertat de circulació de les persones en horari nocturn.

En aquest moment, l'home s'ha enfrontat als agents amb agressivitat i aquests l'han immobilitzat i detingut. La Policia Nacional ha arribat uns minuts més tard per fer-se càrrec del cas i presentar-lo davant l'autoritat judicial. A l'home se li atribueixen delictes de desobediència, resistència i intent d'agressió a agents de l'autoritat i saltar-se l'estat d'alarma.

stats