Societat 23/09/2020

Detenen un home a Ciutadella per robar dues plantes de marihuana d'una casa particular

L'autor dels fets és un delinqüent conegut per la Policia

Ivan Martin
1 min
El robatori de les dues plantes han provocat una matinada moguda en alguns carrers de Ciutadella.

CiutadellaLa Policia Local de Ciutadella ha detingut aquesta matinada un home que havia robat dues plantes de marihuana d’un habitatge particular, després d’escalar diversos terrats del veïnat. Els fets varen succeir a les 23.49 h d'ahir, quan la Policia Local va rebre diverses telefonades dels veïns del carrer del Canonge Moll que alertaven dels crits d’una dona a la via pública.

Tres unitats del cos policial es varen desplaçar fins al lloc de l’incident per conèixer la versió de la dona, de 44 anys, segons la qual havia estat objecte d’un robatori de dues plantes de marihuana que tenia a l’interior del seu habitatge. Ella mateixa havia descobert l'home fugint pels terrats dels domicilis adjacents i entrant a un altre habitatge, cosa que provocà un gran ensurt a una senyora d’avançada edat, que necessità atenció per part dels agents policials.

La dona identificà l’individu, que coneixia prèviament, i en va facilitar a la policia una descripció detallada que resultà clau per a la seva localització. De fet, minuts més tard era detingut per la Policia Local i les dues plantes, que havia amagat entre dos vehicles estacionats, varen ser confiscades. Es tracta d’un home de 49 anys i conegut delinqüent a Ciutadella. Ha passat a disposició de la Policia Nacional i se l’acusa d'un presumpte delicte de robatori amb força i violència de domicili.

stats