Societat 16/08/2022

Denuncien que el cap de setmana ha estat "especialment terrorífic" a Santa Catalina i el Jonquet

L'Associació de veïns Barri Cívic Santa Catalina demana que es tanquin les discoteques de la zona

ARA Balears
1 min
Vista del barri de Santa Catalina

PalmaL'Associació de veïns Barri Cívic Santa Catalina ha denunciat que aquest cap de setmana del pont de l'Assumpció ha estat especialment "terrorífic" al Jonquet, ja que hi ha hagut "baralles, crits, sexe, droga al carrer i descontrol" durant les matinades d'aquest dissabte, diumenge i dilluns. Segons han explicat en un comunicat, centenars de persones es van congregar diumenge a la plaça principal de l'àrea declarada Bé d'Interès Cultural i els veïns van haver de telefonar a la policia.

Tot i això, asseguren que la situació es va repetir durant la matinada del dilluns i que no hi va haver presència policial. A conseqüència d'això, els veïns de la zona no van poder dormir i quan van sortir al carrer al matí van veure orins en nombrosos racons, ampolles de vidre trencades i altres restes de botellades.

Encara que des de l'Associació reconeixen que quan la Policia Local arriba al lloc alguns grups marxen, remarquen que aquesta no és la solució, ja que "no es pot tenir policia a cada cantonada, ni cada nit perquè no és sostenible". Per això, des de l'associació de veïns Barri Cívic Santa Catalina han exigit que es tanquin les discoteques Luna i Sabotage del Jonquet, així com tots els locals nocturns que fan de discoteca, com el Brooklyn, Kaelum, Ventura o Molly Malone, entre d'altres.

stats