Societat 02/05/2022

Cristiano Ronaldo presenta la seva filla petita

“Amor per sempre”, ha escrit el futbolista al costat de la imatge d'ell amb la nena, que va perdre el seu germà bessó en el moment de néixer

2 min
Cristiano Ronaldo sostè als seus braços la seva filla més petita, de la qual encara no han fet públic el nom

BarcelonaCristiano Ronaldo ha revolucionat les xarxes al publicar una commovedora imatge d'ell amb la seva filla més petita, que va arribar al món fa menys de dues setmanes. “Amor per sempre”, va escriure el davanter del Manchester United sota la imatge, on apareix agafant amb molta cura la seva petita filla, el germà bessó de la qual va morir al néixer, tal com ell i la seva parella van explicar. L'atacant portuguès de 37 anys i Georgina Rodríguez, de 28, van revelar que el seu fill havia mort durant el part, que va tenir lloc el 18 d'abril passat, però que la seva filla va sobreviure. “És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra petita ens dona força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat”, va difondre la parella en un comunicat fet públic a les xarxes socials.

Ronaldo es va absentar alguns dies al Manchester United per estar al costat de Georgina i no va jugar contra el Liverpool a Anfield, on els seguidors del club el van aplaudir per donar-li ànims en aquest mal moment. Dies més tard, va mostrar una foto d'ell a casa seva que va acompanyar d'un text en què agraïa el suport rebut. “Llar, dolça llar. Gio i la nostra nena finalment estan al nostre costat. Volem agrair-vos les amables paraules i els gestos que heu tingut amb nosaltres. El vostre suport és molt important, i sentim l'amor i el respecte que teniu per la nostra família. Ara és el moment d'estar agraïts per la vida que acabem de rebre en aquest món”, va escriure el portuguès, que apareixia a la imatge juntament amb la resta dels seus fills.

La nova integrant de la família, de la qual encara no ha transcendit el nom, se suma al seu fill gran, Cristiano Jr. (11 anys), als bessons Eva i Mateo (4) i a la petita Alana Martina (3), primera filla de l'astre que va gestar Georgina Rodríguez.

stats