Societat 24/08/2021

Cort reurbanitzarà el carrer per a vianants de Miquel Costa i Llobera perquè sigui més sostenible

L'àmbit d'actuació és de 1.220 metres quadrats i incorporarà arbres, fanals i mobiliari públic

ARA Balears
1 min
Una imatge 3D de la reurbanització del carrer Costa i Llobera.

L'Ajuntament de Palma reurbanitzarà el tram del carrer de Miquel Costa i Llobera entre el carrer de Gilabert de Centelles i l'avinguda d'Alexandre Rosselló, segons ha informat aquest dimarts. L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat serà l'encarregada d’executar aquest projecte que es preveu que estigui enllestit el darrer trimestre del 2021.

La superfície total de l'àmbit d'actuació és de 1.220 metres quadrats (96 metres lineals), que es pavimentaran de manera igualada. A més, s'hi incorporarà una filera de set arbres de l’espècie Pyrus calleryana, deu seients senzills de formigó i sis nous fanals. El sistema de drenatge que s'hi instal·larà serà més sostenible i permetrà que una part important del cabal d'aigua que arriba al col·lector general es filtri directament al sòl dels arbres.

"Volem condicionar aquest espai per tal de fer-lo més amable i acollidor per als vianants", ha expressat la regidora de l'àrea, Angélica Pastor. En aquest sentit, ha dit que temps enrere el varen recuperar i ara el doten de "vegetació en la línia del compromís de fer de Palma una ciutat verda i més sostenible".

Cal recordar que aquest tram està actualment tancat a l'accés de cotxes i és d'ús exclusiu de vianants. No obstant això, conserva la urbanització típica de carrer apte per a vehicles i està tancat només amb elements mobles de tipus jardinera.

stats