Societat 21/12/2022

Cort posa fi al caos en les notificacions municipals amb un nou contracte de serveis postals

"La intenció és millorar tot aquest servei perquè aquestes notificacions puguin arribar de manera ràpida i eficient", ha explicat el portaveu de l'Ajuntament

2 min
Ajuntament de Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma posa fil a l'agulla als problemes relacionats amb les notificacions municipals amb un nou expedient per a la contractació dels serveis postals generats per Cort, segons ha informat aquest dimecres el portaveu de l'equip de govern, Alberto Jarabo. "Després de totes les incidències d'aquest contracte previ, hem fet aquests plecs amb la intenció de millorar tot aquest servei, perquè totes les notificacions puguin arribar de manera ràpida, eficient i clara als ciutadans de Palma", ha explicat el regidor.

Els plecs de la nova contractació es dividiran en dos lots i tindran una despesa global de més de 15 milions d'euros per als anys 2023, 2024, 2025 i 2026. A més, en els acords de govern de Cort s'ha aprovat també nomenar i constituir una comissió tècnica perquè faci un seguiment del contracte de serveis postals generats per l'Ajuntament de Palma. La finalitat és traslladar al responsable del contracte dades que puguin facilitar-ne el seguiment, detectar possibles incompliments pel que fa a forma o termini de les notificacions o emetre els informes oportuns per a la possible imposició de penalitats a l'empresa contractada. 

Així, el lot 1 inclou la prestació dels serveis postals generats per l'Ajuntament amb destinació al municipi de Palma. Això implica la impressió, el plegament, el segellament i l'ensobrament de les notificacions en paper amb destinació al municipi de Palma, a més de la prestació dels serveis postals tradicionals amb impressió i ensobramentt de les notificacions electròniques no rebudes per aquelles persones físiques que no estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l'administració al municipi de Palma.

Per altra banda, el lot 2 fa referència a la prestació dels serveis postals generats per l'Ajuntament amb destinació universal, excepte el municipi de Palma. Això també implica la impressió, el segellamentt i l'ensobramentt, així com la prestació del servei postal tradicional (amb impressió i ensobramentt) de les notificacions electròniques no rebudes per totes aquelles persones físiques que no estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l'administració i que tenen destinació universal, excepte el municipi de Palma.

stats