ORA
Societat 16/12/2022

Cort trasllada als afectats per les multes sense notificar que no veu una mala praxi generalitzada en CI Postal

Una de les qüestions que la plataforma d'afectats volia preguntar a Cort era si té previst personar-se en la causa penal per les irregularitats d'aquesta empresa

ARA Balears
1 min
Un carrer de Santa Catalina

PalmaL'Ajuntament de Palma ha traslladat als afectats per les multes sense notificar que no veu una mala praxi generalitzada en l'empresa encarregada de les notificacions, CI Postal, per la qual cosa rebutja retrotreure els expedients per permetre el ràpid pagament als veïns que no han rebut la notificació. Així ho va manifestar en la reunió mantinguda amb la plataforma d'afectats Stop Multes Sense Notificació!, segons ha fet públic aquest divendres l'entitat.

En el document, la plataforma fa un relat detallat del contingut de la trobada amb els regidors de Mobilitat i Participació Ciutadana, Francesc Dalmau i Alberto Jarabo. Els afectats reclamen a l'Ajuntament una solució després que milers de rebuts i notificacions diversos hagin anat apareixent rebutjats en torrents i descampats de Palma. Al febrer varen ser detinguts quatre treballadors per falsificar notificacions. Les multes sense notificar han suposat importants recàrrecs per als ciutadans sancionats, ja que no varen poder pagar en el termini inicial.

Precisament, una de les qüestions per les quals la plataforma d'afectats volia preguntar a l'Ajuntament era si té previst personar-se en la causa penal per les irregularitats en CI Postal. No obstant això, el portaveu de l'associació que signa el comunicat, Jaume Escales, explica que no va arribar a formular aquesta pregunta perquè la va donar per contestada quan els representants municipals varen manifestar "que no trobaven elements de mala praxi generalitzada per part de CI Postal".

En la reunió, Cort es va mantenir en la seva proposta de revisar cas per cas a partir de les reclamacions presentades. Els afectats no consideren suficient aquesta resposta, ja que entenen que la mala praxi de CI Postal "està més que demostrada".

stats