Societat 16/03/2022

Cort firma convenis amb entitats animalistes per fomentar l'adopció

També promociona la tinença responsable

ARA Balears
1 min
El centre demana a la ciutadania que adopti cans, moixos i altres animals.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha firmat convenis amb entitats de defensa de drets dels animals per fomentar-ne l'adopció i promocionar la tinença responsable. Les entitats que formen part d'aquest acord són SOS Voluntaris de Son Reus, Peluditos de Son Reus i Gestió Felina, segons informa el Consistori en una nota.

Des de fa anys, les entitats en defensa dels animals juguen un paper molt important per conscienciar en favor de l'adopció i en contra de la compra. Per això, col·laboren activament amb el centre de Son Reus, tant per trobar interessats a adoptar com per acollir animals que no troben persones que els vulguin adoptar.

Amb aquest conveni, les entitats firmants no hauran de pagar les taxes pròpies de les adopcions, sempre que acullin animals que no tinguin una familia, i hagin passat els 15 dies de termini legal d'estada al centre.

Des del centre es facilitaran a les entitats les llistes d'animals pendents d'adopció que no tinguin cap sol·licitud de persones interessades. Els animals s'entregaran amb la corresponent identificació i les vacunes obligatòries. A més, l'entitat haurà d'entregar una memòria amb relació als animals escollits d'acord amb el conveni.

El conveni tindrà una vigència d'un any i es podrà allargar fins a quatre anys. La firma del conveni està oberta a qualsevol associació de defensa i protecció dels animals que compleixi els requisits establerts.

stats