Societat 11/10/2021

La reobertura d'una de les grans discoteques d'Eivissa provoca llargues cues per entrar-hi

A la festa hi poden anar fins a 2.700 persones

ARA Balears
1 min
La cua per entrar a la discoteca eivissenca aquest dilluns.

PalmaUna de les grans discoteques d'Eivissa, DC-10, ha obert les portes aquest dilluns per celebrar una festa que acollirà milers de persones. Segons ha informat Europa Press, aquesta és la primera discoteca de grans dimensions que obre a l'illa d'ençà que va esclatar la pandèmia del covid-19 i just en començar, a les 17 h, ja s'han pogut veure llargues cues per accedir en el recinte.

A la festa, que durarà fins a les 5 h, hi poden anar fins a 2.700 persones i n'hi haurà 120 fent feina. Cal recordar que això es deu al fet que des del 8 d'octubre les discoteques poden obrir amb un aforament del 75%.

En declaracions als mitjans, un dels responsables de l'esdeveniment, Antonio Carbonaro, ha assenyalat que fa dos anys que esperaven aquest dia. Carbonaro ha reconegut que la reobertura de la DC-10 és "molt important per a l'illa, per al turisme i per oferir una sensació de llibertat amb vista al pròxim estiu".

A més, el responsable ha recordat que els assistents hauran de presentar el certificat covid per accedir a la festa o una PCR negativa realitzada 24 hores abans. També els treballadors, encara que estiguin vacunats, hauran de sotmetre's a una prova de coronavirus.

stats