Societat 08/05/2020

La conductora que va matar la jove Paula Fornés encara no entrarà a presó

El jutge ha atorgat una pròrroga més de llibertat a l'acusada perquè considera que no hi ha risc de fuga

Ara Balears
1 min
L'Audiencia Provincial de Palma.

PalmaLa dona que va matar la jove Paula Fornés a sa Ràpita l'any 2018 i que va ser condemnada a quatre anys de presó encara continuarà en llibertat, segons han explicat diferents mitjans de comunicació.

Aquest dijous el jutjat número 3 de Palma ha atorgat una pròrroga més de llibertat a l'acusada, ja que considera que no hi ha risc de fuga per la situació d'estat d'alarma en què ens trobam i que es va declarar el passat 14 de març a tot l'Estat. A més, la defensa de l'acusada ha mostrat la seva intenció d'interposar un recurs de cassació davant el Suprem, cosa que a hores d'ara no pot fer perquè el termini està suspès a causa de la situació actual.

El passat 25 de novembre la conductora va ser condemnada a quatre anys i nou mesos de presó per homicidi imprudent i conduir sense carnet i amb un permís fals. L'acusada conduïa sota els efectes de l'alcohol quan va atropellar Paula Fornés, de 15 anys, la nit de Sant Joan del 2018 a sa Ràpita (Campos).

En l'escrit judicial es posa de manifest que, a conseqüència del seu estat, els policies "varen haver-la d'agafar perquè no caigués en pujar al cotxe policial". A banda d'això, s'afegeix que "mirava el mòbil mentre conduïa". Així doncs, "la seva conducta revela un absolut menyspreu per la vida dels altres des del moment en què entra al cotxe fins al moment que atropella la jove", afegeixen. "Però la seva conducta s'agreuja més tard", indiquen, atès que va abandonar el lloc dels fets, una actitud que la sala considera que mostra una "falta de la mínima solidaritat humana".

stats