Societat 27/02/2023

Comencen a retirar les cabines telefòniques de Palma

L'Ajuntament i Telefònica preveuen que les 115 que queden a Ciutat ja no hi siguin d'aquí a tres mesos

1 min
Imatge de la retirada d'una de les cabines de Ciutat.

Palma"Dia històric". Així ha qualificat el batle de Palma, José Hila, la fita d'aquest dilluns, en què Telefònica ha retirat la primera de més de 100 cabines que encara queden a Ciutat i que es preveu que es puguin llevar en els tres primers mesos. En concret, Hila ha informat que hi ha 115 cabines, algunes dobles, que fa un any que no estan en funcionament.

"Comença la retirada a Palma de les cabines telefòniques, que ja no tenen ús, i s'estaven degradant. Donam les gràcies al delegat territorial de Telefònica, perquè va atendre aquesta petició i han començat a desmuntar-les", ha declarat el batle. D'aquesta manera, ha assegurat, "milloram la imatge de la ciutat, perquè per desgràcia havien estat vandalitzades".

"No tenim cap cabina telefònica històrica de les d'abans, sinó que són totes de la darrera generació. Per tant, no en mantindrem cap", ha avançat Hila. Quan tal cost de la retirada, ha assenyalat que l'"assumeix Telefònica" i que l'Ajuntament "col·labora amb els permisos" i Infraestructures amb la col·locació del nou paviment.

stats