Temperatura
Societat 01/01/2024

Comença l'any amb una davallada general de la temperatura a les Balears

S'ha arribat a 2 °C a Son Torrella i Lluc; a 4 °C a Binissalem i a 5 °C a Santa Maria

ARA Balears
1 min
Aquest divendres s'ha activat l'alerta taronja per vent i pluges

PalmaLa temperatura mínima de les Balears ha fregat aquest dilluns, primer dia del 2024, els 2 °C a les estacions meteorològiques de Son Torrella i Lluc, a Escorca (Mallorca).

Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a la xarxa social X, en el cas de Mallorca s'ha arribat a 2 °C a Son Torrella i Lluc; a 4 °C a Binissalem; a 5 °C a Santa Maria, Palma Universitat, Campos, Sineu, sa Pobla i Petra, i a 6 °C a Campos, la serra d'Alfàbia, Muro, Calvià, l'aeroport de Palma i Artà.

A aquestes estacions les han seguit les de Manacor i Andratx, amb 7 °C de mínima aquest dilluns; Pollença Son Bonet, Port de Pollença i Son Servera, amb 8 °C; Porreres, Port de Sóller i Llucmajor, amb 9 °C; el cap Blanc i Santanyí, amb 10 °C; Portocolom, Palma Portopí i Banyalbufar, amb 11 °C; la Colònia de Sant Pere, amb 12 °C; Cabrera, amb 13 °C, i el far de Capdepera, amb 14 °C.

En el cas de Menorca, les temperatures mínimes han oscil·lat entre els 9 °C de Cala Galdana, els 10 °C de Ciutadella, els 11 °C de l'aeroport de Menorca i del Mercadal i els 13 °C de la Mola. Pel que fa a les Pitiüses, s'ha arribat als 7 °C de mínima a Sant Antoni de Portmany, a 8 °C a Sant Joan de Labritja, a 9 °C a Eivissa i l'aeroport d'Eivissa i a 12 °C a Formentera.

stats