Societat 01/07/2021

Ciutadella demana al Govern que actuï contra la publicitat enganyosa de Sant Joan

L'equip de govern eludeix en un comunicat l'assumpció de responsabilitats

Iván Martín
1 min
L'Ajuntament de Ciutadella vol analitzar els fets de Sant Joan per a millorar aspectes de la festa de cara el 2022.

CiutadellaL'Ajuntament de Ciutadella s'ha dirigit a la conselleria de Turisme del Govern balear per traslladar la preocupació per les campanyes promocionals que han duit a terme algunes empreses organitzadores de viatges, que han venut les festes de Sant Joan sense informar als potencials clients que estaven oficialment suspeses, i que no s'havia programat cap acte per a celebrar-les. El consistori entén que s'ha fet "publicitat enganyosa i irresponsable", i demana que s'iniciïn les accions pertinents per a erradicar aquesta pràctica.

D'altra banda, la institució ha convocat per aquest dijous la junta de portaveus prèvia a la celebració del ple extraordinari en la que s'informarà de les actuacions executades per Sant Joan. A més, es convocarà una junta de seguretat per valorar els resultats dels dispositius aprovats l'11 de juny i per estudiar propostes de millora de cara a l'any que ve.

Des de l'equip de govern han expressat en un comunicat que aquest Sant Joan ha posat al descobert "altres factors" que intervenen al marge dels actes de les festes com la problemàtica del turisme d'excessos, l'arribada de menors no acompanyats, així com el lligam de les festes patronals a l'alcohol i a les drogues.

Finalment, l'ajuntament ha iniciat els tràmits per recuperar la Junta Municipal de Sant Joan, que es va extingir el març del 2013, amb l'objectiu de poder tractar tots els temes relacionats amb les festes i millorar-les entre tots els agents implicats.

stats