Societat 02/12/2020

Unes quaranta persones s'han concentrat per recordar Malén Ortiz

La jove fa set anys que va desaparèixer a Son Ferrer, a Calvià

Ara Balears
1 min
La mare de Malén Ortiz xerrant durant la concentració.

PalmaUnes quaranta persones s'han concentrat aquest dimecres per recordar Malén Ortiz, la jove de 15 anys que va desaparèixer fa set anys a Son Ferrer, a Calvià. Aquesta trobada la varen convocar la mare i la padrina de la jove (Natalia Rodríguez i Margarita Pavón), i el batle del municipi, Alfonaso Rodríguez Badal, hi ha estat present. La mare ha volgut donar les gràcies a la gent que els ha donat suport i ha recordat que fa set anys que estan esperant, però que ningú no els ha donat informació.

La jove Malén va ser vista per darrera vegada a la rotonda dels pirates de Magaluf quan anava a dinar a la casa del seu al·lot a Son Ferrer, després de sortir de l'institut de Santa Ponça. Allà va baixar d'un autobús i va ser gravada per darrera vegada per la càmera de seguretat d'una benzineria de la zona amb el seu patinet verd. L'al·lot va assegurar que mai va arribar a casa.

Des del primer moment de la desaparició, els Bombers, Protecció Civil i la Guàrdia Civil la varen començar a cercar intensament. Malgrat que no varen descartar cap opció, públicament el cos armat considerava més probable que es tractàs d'una desaparició voluntària que no una de forçosa.

stats