Societat 12/10/2018

Canyamel, una de les zones més afectades de Capdepera, també necessita voluntaris

L'Ajuntament de Capdepera va demanar ajuda aquest dimecres i, a través de les xarxes, els usuaris recorden que no només es necessita ajuda a Sant Llorenç

M. C.
1 min
Canyamel, una de les zones més castigades amb menys visibilitat

PalmaContinuen les tasques de neteja. I no només a Sant Llorenç i Son Carrió, que són les zones on més voluntaris s'han mobilitzat. La imatge de Canyamel també mostra el pas de la tempesta. El torrent va inundar els carrers adjacents i la força de l'aigua va arrossegar arbres i béns materials.

Un carrer de Canyamel un dia després de la tempesta / AJUNTAMENT DE CAPDEPERE

La feina de tornar a deixar el poble com estava continua i, si a la zona de Sant Llorenç demanen que no hi vagin més voluntaris, l'Ajuntament de Capdepera va haver de demanar-ne a través de la pàgina web aquest mateix dimecres per ajudar les persones damnificades, una crida que també s'ha dut a terme través de les xarxes socials des de dimecres fins aquest divendres.

A més, la carretera principal per entrar a la localitat, la carretera Ma-4042, està tancada des d'aquest dimecres a causa de l'afecció que ha patit el pont per la meteorologia adversa, segons ha informat Carreteres de Mallorca.

Tot i aquesta falta de voluntaris, les tasques de neteja continuen i l'objectiu és que quedin els principals carrers nets i dilluns poder netejar la zona del torrent, ja que, en aquests moments, l'aigua acumulada fa molt complicada aquesta tasca.

Francina Armengol a Canyamel

Precisament aquest divendres la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha visitat la zona de Canyamel acompanyada del batle per veure els efectes que hi ha tingut la tempesta.

stats