Societat 23/11/2021

Els Bombers de Mallorca organitzen un simulacre al túnel de Sóller per comprovar la seguretat de les instal·lacions

L'operació es preveu en el marc del protocol elaborat l'any 2008 per la concessionària del túnel

ARA Balears
1 min
Simulacre al túnel de Sóller.

PalmaEls Bombers de Mallorca varen fer aquest dilluns a les 23.30 h un simulacre al túnel de Sóller. Segons ha destacat el Consell de Mallorca, l'objectiu d'aquesta operació és comprovar la capacitat de coordinació, el temps de resposta i la seguretat de les instal·lacions perquè, en cas que sigui necessari, es puguin introduir canvis perquè les intervencions siguin més ràpides i efectives.

Hi han participat també l'Ajuntament de Palma, la Policia Local de Sóller, la Guàrdia Civil, el SAMU 061 i la Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca. El simulacre es preveu en el marc del protocol de seguretat elaborat l'any 2008 per la concessionària del túnel. També forma part del conveni firmat entre l'Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca amb vista a les intervencions conjuntes d'aquests dos organismes.

La institució insular ha explicat que són actuacions que es fan de manera regular, tot i que l'any passat no es varen dur a terme a causa del covid-19. L'any que ve l'organització d'aquest simulacre la farà l'Ajuntament de Palma.

Entre les autoritats assistents hi havia el director insular d'Emergències del Consell de Mallorca, Pedro Orfila; la directora insular d'Infraestructures del Departament de Carreteres, Olga Martínez, i la regidora de Seguretat Ciutadana de Cort, Joana Maria Adrover.

stats