Societat 24/06/2020

El batle de Palma dona les gràcies als ciutadans per respectar el tancament de les platges

La nit de Sant Joan acaba sense cap incidència ni denúncia a Ciutat

Ara Balears
1 min
La platja de Can Pere Antoni, buida després del seu tancament

PalmaEl batle de Palma, José Hila, ha donat les gràcies als ciutadans de Palma "pel seu civisme i compromís" durant la nit de Sant Joan, que va finalitzar sense cap incidència ni denúncia, segons han informat fonts de la Policia Local a l'ARA Balears.

Els accessos a les platges es varen tancar dimarts a les 19 h i no s'han tornat a obrir fins aquest dimecres a les 10 h, per tal d'evitar aglomeracions. Durant aquestes hores, no s'ha produït cap aglomeració. El tancament ha afectat totes les platges de Ciutat: Cala Major, Can Pere Antoni, el Molinar, Ciutat Jardí, Cala Estància, tota la platja de Palma –des del balneari 1 al 15– i el Racó de Can Ripoll –antic balneari 0.

La Policia Local també ha volgut agrair a la ciutadania el seu comportament exemplar durant la revetla de Sant Joan.

Cal recordar que un miler de persones es varen amuntegar dimarts a a les 14 h a Ciutadella per celebrar les festes de Sant Joan, sense respectar la distància de seguretat ni portar mascaretes, i que la Conselleria de Salut va haver de fer una crida a la responsabilitat ciutadana per evitar nous contagis de coronavirus.

Palma no ha estat l'únic municipi amb l'accés a les platges prohibit. En total, 13 localitats costaneres de les Balears han tancat les platges durant la nit de Sant Joan: Palma, Alcúdia, Campos, Calvià, Felanitx, Muro, ses Salines, Eivissa, Capdepera, Llucmajor, Santanyí, Escorca i Sant Llorenç.

stats