Societat 11/05/2019

Atropella un veí i encasta el cotxe al seu portal perquè li va recriminar que tenia la música alta

La Policia Nacional ja ha detingut el conductor per temptativa d'homicidi i danys, atès que també va atacar la víctima amb una barra de ferro

Ara Balears
1 min
Atropella un veí i encasta el cotxe al seu portal perquè li va recriminar que tenia la música alta

PalmaUn home de 31 anys ha estat detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi i danys, després d'atropellar un veí i encastar el cotxe al seu portal perquè aquest li va recriminar que tenia la música alta. Els fets han ocorregut a les 1.15 hores de la matinada en un carrer del polígon de Llevant, quan l'agressor estava estacionat en doble fila amb el motor en marxa i la música forta.

La víctima ha recriminat al conductor que tenia la música molt alta sense èxit, per això hi ha insistit baixant a la via pública. Aleshores, el presumpte agressor ha accelerat el cotxe contra el veí i ha topat contra un fanal i el turmell de la víctima. Tot seguit ha envestit una altra vegada, ha encastat el vehicle al portal i ha copejat el veí, que ha caigut. A continuació ha estat atacat amb una barra de ferro al cap pel mateix conductor fins que ha decidit anar-se'n del lloc dels fets.

La víctima ha estat traslladada a Son Llàtzer, on ha necessitat punts de sutura al cap; a més, presentava contusions a diverses parts del cos i la desviació de l'envà nasal.

stats