Successos
Societat 30/06/2022

Atac a pedrades a una família al Port d'Alcúdia: un menor ferit i un vidre del cotxe romput

La Guàrdia Civil ja ha identificat els autors dels fets, tres joves espanyols

2 min
Imatge del cotxe de la família, després de l'agressió.

PalmaTres homes de nacionalitat espanyola van atacar una família sencera –pare, mare i dos fills (de 15 i 20 anys)– ahir dimecres vespre al Port d'Alcúdia. Com a resultat de l'agressió, els quatre membres han patit lesions lleus, tot i que el que menor d'edat ha estat el que ha patit la ferida més considerable, amb un tall al coll. Segons ha explicat el pare, T. G. S. –que prefereix no revelar el seu nom–, la Guàrdia Civil va identificar els individus poc després dels fets, però no els ha detingut.

Tot va començar entre les 22.30 i les 23 h, quan el pare i el fill major d'edat van entrar a un restaurant per comanar menjar per emportar quan van sentir crits que venien de fora. En sortir, van veure com tres homes havien obert el seu cotxe, on esperaven la mare i el fill petit. "Van agafar pel coll el meu fill de 14 anys i el van agredir, van empènyer la meva dona i ens van rompre el vidre del parabrisa de darrere del cotxe", denuncia el pare.

Imatge del fill menor d'edat, després de ser atès pels serveis sanitaris.
Imatge del fill major d'edat, després de ser atès pels serveis sanitaris.

En sortir del restaurant i ser conscients del que passava, uns testimonis van indicar al pare i al fill gran cap on havien partit els agressors i van arrancar a córrer darrere ells. "Els vam intentar aturar, però ens van donar una pallissa. Al meu fill li van pegar un cop de puny molt fort a la cara i va caure al terra mig inconscient. A mi em van agafar dos i em van pegar a voler. Però quan vaig veure el meu fill a terra em vaig desfer d'ells i van anar a protegir-lo i van partir", relata l'home.

Actuació policial

Tot seguit, van telefonar a l'112, la Policia Local i la Guàrdia Civil, que es van personar allà mateix. "Ens van prendre declaració i, al cap d'una estona, els van interceptar i identificar", assenyala T. G. S. El pare nega que la intenció dels joves agressors fos robar-los, sinó que va ser "totalment injustificat". Segons l'home, semblava que havien consumit substàncies estupefaents i que ja havien provocat aldarulls a la zona.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil puntualitza que a hores d'ara els agressors són investigats per un delicte de lesions, però que no estan detinguts. A hores d'ara, tant el cos policial com la Policia Local estan fent gestions per ajuntar tota la informació del cas.

stats