Societat 25/09/2019

ARCA organitza visites culturals gratuïtes per a usuaris de residències públiques de Mallorca

La iniciativa és finançada per la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Consell

Ara Balears
1 min
Imatge de la presentació de 'Vida activa i patrimoni cultural'

PalmaL'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha presentat aquest dimecres el projecte 'Vida activa i patrimoni cultural', amb el qual estan duent a terme aquest mes de setembre visites gratuïtes per Palma per a persones majors que viuen a residències de Mallorca. La iniciativa, impulsada per l'associació, rep el finançament de la Direcció Insular de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca.

Les residències de Mallorca que participen en aquest projecte són Llar Reina Sofia –que ja feren una visita dia 18 de setembre i una altra aquest dimecres–, Borenco –dia 19 de setembre–, Germanetes dels Pobres –24 de setembre– i Llar de Calvià –26 de setembre. El projecte inclou també servei d'autocar, el qual trasllada els residents fins al centre històric de Palma i, després de la visita, els retorna al centre. Dues de les aturades principals dels itineraris són l'edifici de la Llonja i la Seu de Palma.

La intenció és "apropar el patrimoni cultural a un sector de la població perquè sigui part activa de la societat i pugui apreciar els espais monumentals que té Palma", ha assegurat ARCA. A més, es pretén fomentar la vida activa de les persones majors.

Amb motiu de la presentació del projecte, la consellera de Presidència, Teresa Suárez; la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, i el vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Jaume Tortella, han rebut els usuaris de la llar Reina Sofia de Palma al Palau Reial, seu del Consell de Mallorca.

stats