Agressió sexual
Societat 21/05/2024

Un any i mig de presó per besar una nina de cinc anys a la boca en un bar d'Alcúdia

L'acusat no complirà la pena si fa un curs d'educació sexual i paga una indemnització de 700 euros a la víctima

ARA Balears
1 min
L'acusat per besa una nina de cinc anys a la boca, a l'Audiència Provincial.

PalmaL'Audiència Provincial de Palma ha condemnat aquest dimarts un home de 60 anys a un any i mig de presó, que no complirà, per besar una nina de cinc anys a la boca en un bar d'Alcúdia. Segons ha recollit Europa Press, la Secció Primera de l'Audiència ha acollit aquest matí una vista en la qual la defensa ha arribat a un acord amb la Fiscalia, pel qual l'acusat ha reconegut els fets. La Fiscalia, per la seva banda, ha rebaixat la seva petició de condemna, originalment de quatre anys de presó. La pena, però, ha quedat suspesa, de manera que el processat no ingressarà a presó sempre que faci un curs d'educació sexual, pagui una indemnització de 700 euros a la víctima i no cometi cap altre delicte en els dos anys vinents.

Els fets varen tenir lloc el novembre del 2019. L'home, de 55 anys en aquell moment, estava a la barra d'un bar d'Alcúdia quan la nina es va apropar per demanar un suc. L'acusat va començar a parlar amb ella, li demanà com li anava a l'escola i la va besar a la boca.

A l'home també se li imposa una ordre d'allunyament en favor de la víctima durant tres anys i mig, en els quals no podrà comunicar-se amb ella per cap mitjà ni apropar-se a menys de 200 metres. També ha acceptat una mesura de llibertat vigilada per cinc anys.

A l'acusat se li ha aplicat l'atenuant de dilacions indegudes perquè la causa ha tardat tres anys a arribar a judici d'ençà que es va presentar l'escrit d'acusació el 2021. El Tribunal ha dictat sentència in voce, que s'ha declarat ferma a l'acte.

stats