Patrimoni
Societat 12/08/2023

Andratx condemna actes vandàlics fets en el patrimoni històric del municipi

El Consistori ha condemnat aquests actes vandàlics que "destrueixen i deterioren"

ARA Balears
1 min
La caseta que ha estat pintada

PalmaL'Ajuntament d'Andratx ha condemnat els dos actes vandàlics fets en el patrimoni històric del municipi aquesta setmana, en concret, a la caseta adossada al costat de la torre de Cala en Basset, a Sant Elm, i a la torre del Cap Andritxol.

El Consistori ha condemnat aquests actes vandàlics que "destrueixen i deterioren" part del seu patrimoni històric que tant representen per al municipi. El departament de Patrimoni de l'Ajuntament s'ha encarregat de fer l'acta que donarà pas a l'informe que arribarà al Consell de Mallorca perquè les corresponents autoritats competents actuïn.

No obstant això, aquesta setmana, el grafit a la caseta adossada al costat de la torre de Cala en Basset no ha estat l'únic acte vandàlic que s'han trobat al municipi. A principi de setmana la torre del Cap Andritxol també va començar el dia amb pintades i ja es va fer un altre informe per fer-ho saber al Consell de Mallorca. Per combatre aquest tipus d'actes vandàlics, l'Ajuntament ha fet una crida a tota la ciutadania per conscienciar-la de la importància de cuidar i respectar el patrimoni. I és que, com han recordat, el patrimoni històric forma part de tots, representa la història de l'illa i dels nostres avantpassats.

stats