Judici per difamació
Societat 07/07/2022

Amber Heard recorrerà la condemna

L'actriu i el seu ex, Johnny Depp, no han pogut arribar a cap acord per rebaixar la indemnització i ella no pot fer front als milions que li toca pagar-li

2 min
Amber Heard escolta el veredicte del jurat al costat dels seus advocats

BarcelonaL'actriu Amber Heard apel·larà el judici per difamació que va perdre contra Johnny Depp. Després d'haver expressat des del primer moment el seu desacord amb el veredicte del jurat, que la va condemnar a pagar 15 milions de dòlars pels danys causats a la reputació del seu exhome, ella i el seu equip legal tornaran als tribunals per intentar revertir aquesta condemna. Segons Los Angeles Times, els advocats de les dues parts es van reunir per reduir l’import a pagar per l’actriu, però no van aconseguir un consens i, després d’una reunió amb la jutge Penney Azcarate, apel·larà la sentència. De fet, aquesta opció sempre havia estat a sobre de la taula, ja que ella i el seu equip legal sempre havien deixat clar que no podia fer front als més de 10 milions de dòlars que –després de descomptar el que Depp li havia de pagar a ella– havia de donar al seu ex.

Segons Lisa Bloom, advocada de Hollywood que tracta habitualment aquesta mena de casos, en l'apel·lació l’actriu podria declarar-se innocent al·legant que "ni tan sols va esmentar" Depp a l'article d'opinió que va originar tota aquesta controvèrsia judicial, tal com ha declarat a The Independent. D'aquesta manera, "el Tribunal d'Apel·lació podria dir que el comentari no era prou específic per superar els seus drets" en matèria de llibertat d'expressió.

"No es demana un indult si ets innocent i no es rebutja l'apel·lació si saps que tens raó", han dit els advocats de l'actriu, que volen seguir lluitant per aquest cas, que tot i haver-lo perdut els ha suposat una gran campanya publicitària del seu despatx als EUA i també a fora del país. Després que transcendís l'apel·lació, Heard ha sol·licitat posposar el pagament de la multa. Ni Johnny Depp ni el seu equip legal no s'han manifestat encara després que hagi transcendit aquesta voluntat de la part contrària.

stats