Societat 28/10/2019

L'alternativa de Cort a la festa de Halloween: la Nit de la Ratapinyada

L'Ajuntament de Palma celebrarà la 20a edició d'aquest esdeveniment el proper 31 d'octubre

Ara Balears
1 min
Tots Sants i Halloween

PalmaLa Regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI ha organitzat la vintena edició de la Nit de la Ratapinyada per al proper 31 d'octubre amb motiu de la festa de la Nit de les Ànimes. La celebració tindrà lloc a la barriada del puig de Sant Pere de 19 a 22 h. Entre les activitats programades, Cort destaca un túnel del terror, un 'survival zombie', actuacions de ball i concerts de grups locals com ara Suyai, Diversity o Sabelly Free. Juntament amb això, s'oferiran tallers de disfresses, de maquillatge de ferides i de xapes.

Segons ha informat l'Ajuntament, totes les activitats seran gratuïtes i estan adreçades a joves d'entre 14 i 30 anys. El programa s'ofereix a través del servei de Dinamització del Lleure de Joves als Barris de Palma, Dinamo. Aquesta edició comptarà amb la col·laboració d'Energy Control, la Creu Roja, Balears Diversa i Esplai Mijac.

La Nit de la Ratapinyada és una iniciativa que pretén oferir una alternativa d'oci nocturn feta amb els joves i per a ells. És un referent per al jovent del municipi i també d'altres, per la diversitat i les possibilitats d'oci que ofereix.

stats