Societat 30/03/2021

Alaior és el primer municipi de Menorca amb una pàgina web turística pròpia

La nova web rebrà el suport d'una "potent" campanya a les xarxes socials

Iván Martín
1 min
El batle José Luis Benejam amb els responsables de l'empresa Binary Menorca.

MaóAlaior és el primer municipi de Menorca que disposa d’una pàgina web pròpia en matèria de promoció turística. Aquest dimarts s’ha presentat visitaalaior.com, un portal amb el qual el municipi pretén atraure l’interès dels potencials visitants. La iniciativa, impulsada per l’ajuntament local, ha estat creat per l’empresa d’Alaior Binary i neix amb el repte de presentar d’una manera dinàmica, moderna i clara tots els atractius naturals, culturals, artístics, socials i comercials del poble.

El batle, José Luis Benejam, ha destacat la importància d’actualitzar les noves tecnologies i adaptar-les a les necessitats turístiques: “en una societat altament digitalitzada com l’actual, és imprescindible la creació d’una carta de presentació digital que concentri els immensos atractius que el nostre municipi té i ofereix al món”. A més, a la nova pàgina web se suma una “potent” presència a les xarxes socials, amb un disseny exclusiu basat en la marca Alaior.

El nou portal gaudirà de totes les noves tecnologies, com el “responsive design”, adaptada a totes les pantalles, una alta velocitat de càrrega, un SEO 100% friendly, una connexió totalment segura o una integració absoluta amb Google Maps, Analytics i xarxes socials. Un dels aspectes més rellevants del portal radica a la creació de diferents mapes interactius on s’inclouen els punts a visitar, a més de nombroses rutes per a excursions. La web està disponible en català, castellà, anglès i francès, tot i que s’incorporaran nous idiomes en el futur.

stats