Societat 29/11/2018

L'Ajuntament de Santa Margalida denuncia que 23 dels 36 habitatges socials del municipi estan buits

El batle, Joan Monjo, insta la Conselleria de Territori a agilitzar l'adjudicació d'aquests pisos

Ara Balears
1 min
Promoció d'habitatge social a Santa Margalida.

PalmaEl batle de Santa Margalida, Joan Monjo, ha fet una proposta al ple del Consistori per demanar a la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern que agilitzi l'adjudicació d'habitatges socials disponibles al municipi, ja que en l'actualitat 23 dels 36 pisos existents estan desocupats, segons exposa en un escrit signat aquest dijous.

Monjo explica que alguns veïns passen per processos d'adjudicació d'habitatges de lloguer de més de dos anys, per la qual cosa critica que es facin noves promocions amb els doblers de l'Impost de Turisme Sostenible sense procedir primer a l'adjudicació dels pisos existents.

"La situació descrita contrasta amb la línia d'actuació del Govern i demostra un desconeixement absolut de la realitat. No és comprensible que s'iniciïn nous projectes quan hi ha habitatges desocupats. No és comprensible que es desviïn fonts de l'ecotaxa per a construcció de nous habitatges socials quan no estan ocupats els que estan construïts", explica el batle en el seu escrit.

stats