Societat 21/06/2021

L'Ajuntament de Palma torna a tancar les platges la nit de Sant Joan pel covid-19

L'accés estarà prohibit de les 19 h de dia 23 a les 10 h de dia 24 per evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi de coronavirus

ARA Balears
1 min
La revetla de Sant Joan a la platja de Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma tornarà a tancar, per la pandèmia, les platges del municipi la nit de Sant Joan. El batle, José Hila, ha signat aquest dilluns un decret per prohibir-ne l'accés de les 19 h de dia 23 a les 10 h de dia 24, segons ha informat Cort en un comunicat. La mesura pretén evitar les aglomeracions que es produeixen en aquests espais durant aquesta festa i reduir el risc de contagi de coronavirus.

L'Àrea de Seguretat Ciutadana activarà un dispositiu especial de la Policia Local de Palma per controlar els accessos i els agents informaran de les restriccions en diversos idiomes. També se senyalitzarà la prohibició d'accés a les platges. En el dispositiu hi col·laboraran activament unitats dels Bombers de Palma i voluntaris de Protecció Civil. Aquest dispositiu, com és habitual, es realitza en coordinació amb la Policia Nacional.

Les platges i zones de bany on no es permetrà l'accés, són les següents: Cala Major, Can Pere Antoni, el Molinar, Ciutat Jardí, Cala Estància, la Platja de Palma, i les zones de bany de Cala Nova, Roques de Cala Major, el passeig del Molinar, el Peñón, Cala Gamba, el Carnatge i Son Caios.

Es tracta d'una mesura que el Govern va anunciar a principi de juny que volia posar en marxa. L'estiu passat Cort ja va tancar les platges pel mateix motiu sense registrar cap incident i amb comprensió per part dels banyistes i visitants, com va informar llavors el Consistori.

stats