Cas 'La vida aislados'
Societat 18/09/2023

Ajornen la declaració del director insular de Turisme d'Eivissa pel cas 'La vida islados'

Els jutjats han hagut de suspendre la seva compareixença a causa de qüestions organitzatives internes

ARA Balears
1 min
Edifici on està ubicat e Consell d'Eivissa

PalmaLa declaració del director insular de Turisme d'Eivissa, Juan Miguel Costa, dins el cas 'La vida islados', ha quedat suspesa aquest dilluns per qüestions organitzatives internes dels jutjats. La querella fa referència a un contracte adjudicat per valor de 250.000 euros que, segons va denunciar el PSOE, s'hauria duit a terme durant la pandèmia per beneficiar una determinada empresa amb vincles amb el PP.

Segons ha recollit Europa Press, el passat 12 va comparèixer dins la causa el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, que va negar coaccions contra la interventora de la institució insular i va rebutjar les presumptes irregularitats en la contractació del vídeo, afirmant que el procés "és un muntatge del Partit Socialista".

Després de declarar en els jutjats d'Eivissa pel cas, Marí va assegurar als mitjans que "per fi" havia pogut comparèixer davant el jutge "i aportar la versió dels fets", cosa que no havia tingut ocasió de fer ni davant l'Oficina Anticorrupció ni davant la Fiscalia. Durant la causa, l'advocat de la interventora del Consell, David Salvá, va manifestar que la seva clienta havia confirmat la il·legalitat de la campanya promocional.

stats