Cas 'La vida aislados'
Política 12/06/2023

Marí nega irregularitats en la contractació del vídeo 'La vida islados': "És un muntatge del PSOE"

El president insular ha confiat que, després de la seva declaració, es retirin els càrrecs contra ell

ARA Balears
2 min
El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí

PalmaEl president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha negat coaccions contra la interventora insular i les presumptes irregularitats en la contractació del vídeo La vida islados, afirmant que el procés és "un muntatge del PSOE". "No faré més declaracions al respecte. No vull formar part de tot aquest procés que alguns han muntat i, per tant, he dit el que havia de dir i on ho havia de dir", ha afegit.

Després de declarar en els jutjats d'Eivissa pel cas, Marí ha manifestat davant els mitjans que esperava amb impaciència poder seure davant el jutge i explicar la versió dels fets. "Estic molt content d'haver pogut declarar i d'aportar realitat", ha comentat. Segons Marí, des del primer moment havia dit que contestaria les preguntes del jutge i el fiscal, així com de la seva advocada.

El president insular ha confiat que després de la seva declaració, es retirin els càrrecs contra ell, encara que reconeix que el procediment duu el seu temps. "La justícia decidirà quan hagi de decidir". També ha assenyalat que continua pensant el que ja creia abans d'acudir al jutjat i, da partir d'ara, encara es reafirma més en això. "Tot forma part d'una estratègia d'alguns per a desprestigiar-me i anar contra mi", ha criticat.

Defensa de la interventora

L'advocat de la interventora ha lamentat que Marí només ha contestat les preguntes del jutge i del fiscal, no les de les acusacions populars, per la qual cosa ha quedat "amb ganes" de poder-li preguntar alguns aspectes. No obstant això, la víctima ha respost totes les preguntes perquè "ha vingut a confirmar el que ja es va dir l'altre dia, que és que ha sofert un delicte d'assetjament i coacció".

El lletrat David Salvá també ha indicat que la interventora ha confirmat la suposada il·legalitat de la campanya promocional. En aquest punt, ha esperat que, a través de diferents proves i documentals, es pugui demostrar la seva versió. Així mateix, ha explicat que aportaran la declaració dels metges i del forense i, possiblement, de l'òrgan de contractació de la campanya 'La vida islados'. Tampoc no ha descartat sol·licitar noves mesures contra el president. Segons l'advocat, Marí ha negat que una persona vinculada a la productora que va realitzar el vídeo fos parella d'una regidora de l'equip de govern de Santa Eulària quan Marí era batle de la localitat.

stats